Ezetrol

Pris från

634,00 kr

Ezetrol är ett läkemedel som är lämpligt för personer som lider av högt kolesterol. Genom att ta Ezetrol kan kolesterolnivån sänkas på kort tid. Ezetrol är en så kallad kolesterolabsorptionshämmare, som har använts i många år för personer som lider av högt kolesterol. Detta läkemedel förskrivs vanligtvis i form av en behandling. Att ta Ezetrol kan också förebygga olika hjärtsjukdomar, vilket är en annan fördel. Om du vill köpa läkemedlet har du möjlighet att köpa det antingen från ett fysiskt apotek eller från ett nätapotek. Det är inte möjligt att köpa det utan recept.

Onlineapotek

5/5

963 kr

Onlineapotek

4/5

634 kr

Ezetrol
Artikelnummer Ezetrol 10 mg Kategori
Beskrivning av läkemedlet

Vad är Ezetrol?

Ezetrol är perfekt att ta om du lider av högt kolesterol. Det är ett populärt läkemedel, särskilt i Sverige, och fler och fler läkare skriver ut det. Ezetrol är en så kallad kolesterolabsorptionshämmare. Om du bestämmer dig för att ta detta läkemedel kommer inte bara din kolesterolnivå att sänkas, utan du kan också dra nytta av fördelen att hjärtsjukdomar kan förhindras.

Vad används Ezetrol för?

Läkemedlet Ezetrol förskrivs till personer som lider av för högt kolesterol. Kolesterol finns i många olika livsmedel. Det produceras dock också av vår kropp. Människor som äter viss mat brukar också lida av för högt kolesterol. Detta kan inte bara orsaka svåra magsmärtor utan i vissa fall även vara livshotande. Så om du lider av för högt kolesterol bör du överväga att ta Ezetrol.

Hur ska Ezetrol tas?

Ezetrol kommer i tablettform och är lätt att använda. Det rekommenderas att du tar en tablett per dag. Det är också viktigt att rådgöra med en legitimerad läkare innan du bestämmer dig för att ta det. Det rekommenderas att du tar tabletten hel. Tugga inte tabletten eftersom detta kan minska effekten avsevärt. Tabletten bör också tas tillsammans med lite vätska. Ett glas vatten är bäst för detta.

Dosering av Ezetrol

Personer som lider av högt kolesterol bör definitivt rådgöra med en legitimerad läkare om lämplig dosering. Låt han eller hon avgöra vilken dosering som är bäst för dig och dina symtom. Om din läkare inte har gett dig några doseringsanvisningar är det alltid lämpligt att ta en titt på bipacksedeln, som också ger dig den bästa guidningen. I allmänhet rekommenderas att du tar en tablett varje dag. Redan efter kort tid kommer du att märka förbättringar.

Biverkningar – Ezetrol

Oavsett vilket läkemedel du väljer att ta kan varje läkemedel ge olika biverkningar. Det är dock endast ett litet antal personer som väljer att ta Ezetrol. Biverkningar som kan uppstå är till exempel gastrointestinala symtom som förstoppning eller till och med illamående. Du kan få information om andra biverkningar som också kan förekomma i bipacksedeln. Om du lider av biverkningar i flera dagar bör du konsultera din läkare i detta fall. Det är dock känt att biverkningar som kan uppstå av Ezetrol snabbt försvinner igen på egen hand.

Ezetrol Patientinformation

I vilka fall får jag inte ta Ezetrol?

I vissa fall är det helt uteslutet att ta Ezetrol. Detta är till exempel personer som är gravida eller ammar. Du bör också undvika att ta Ezetrol om du lider av hjärtsjukdomar. Om du lider av njur- eller leversjukdom bör du också avstå från att ta det. I allmänhet är det lämpligt att konsultera en läkare även på detta område. Han eller hon kan snabbt ta reda på om du är kvalificerad för att ta det eller inte.

Kan jag köpa Ezetrol utan recept?

Om du vill köpa Ezetrol behöver du ett recept. Detta beror på att ett köp endast är möjligt på recept. Du kan få detta recept från din husläkare. Om du bestämmer dig för att köpa läkemedlet på nätet kan du spara tid eftersom läkemedlet då levereras direkt till din dörr.

Sammanfattning

Apotek och liknande

Sök efter produkter

Ezetrol

Medicin från

634,00 kr