Gyno Mikonazol

Pris från

565,00 kr

Gyno Mikonazol är ett potent läkemedel som riktar sig mot vaginalinfektioner. I dess sammansättning finns mikonazol, en substans som kan eliminera olika svampinfektioner. Gyno Mikonazol lindrar snabbt symtomen inom bara några dagar. För att köpa läkemedlet krävs ett recept.

Onlineapotek

5/5

565 kr

Gyno Mikonazol
Artikelnummer Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g Kategori
Beskrivning av läkemedlet

Gyno Mikonazol – vad är det egentligen?

Gyno Mikonazol är ett kraftfullt läkemedel som bekämpar candida albicans, orsaken bakom vaginala infektioner. Dess dödliga effekt utrotar svampen och övervinner snabbt infektionen. Vanligtvis, inom bara några dagar, försvinner lidandets obehag. För att köpa Gyno Mikonazol krävs ett recept.

Vad används Gyno Mikonazol för?

Gyno Mikonazol lindrar obehag som orsakas av vaginala problem. Sådana problem resulterar i klåda och flytningar på grund av överdriven svamptillväxt. För att förhindra detta är det lämpligt att avstå från att använda tvål omkring slidan och undvika vissa typer av underkläder.

Hur ska Gyno Mikonazol tas?

Gyno Mikonazol är en salva och fungerar som ett läkemedel mot alla problem som rör ens intima områden. Med hjälp av ett avsett instrument kan salvan appliceras i slidan. Optimala resultat uppnås när salvan administreras innan sänggåendet. Vid överdriven klåda kan en liten mängd av salvan appliceras externt. Att hålla sig till den rekommenderade användningstiden är avgörande, även om man upplever lättnad. Det är dock värt att notera att salvan kan hindra effektiviteten av kondomer och liknande preventivmedel under några dagar efter applicering.

Dosering av Gyno Mikonazol

Om inte läkaren säger något annat, håll dig till den normala dosen av Gyno Mikonazol.

  • Tjejer från 16 år och uppåt kan applicera salvan på kvällen i sin intima region under tio på varandra följande kvällar.
  • Om du efter sju dagar fortfarande inte märker någon förbättring, sök råd hos en legitimerad läkare. Dessutom är det nödvändigt att du läser instruktionerna noggrant innan du administrerar läkemedlet.

Biverkningar av Gyno Mikonazol

Gyno Mikonazol utgör sällan problem för majoriteten. Ibland kan dock vissa personer uppleva lätt obehag. Till de vanliga biverkningarna hör:

  • En brännande känsla eller irritation i de nedre områdena;
  • Ont i huvudet.

För att få mer information om de möjliga biverkningarna, läs den medföljande bipacksedeln.

Vid vilka tillfällen ska inte Gyno Mikonazol användas under några omständigheter?

Gyno Mikonazol är inte lämpligt för alla. Det är viktigt att avstå från att använda läkemedlet om man har särskilda komplikationer. Använd inte Gyno Mikonazol om:

  • Du är allergisk mot den aktiva substansen eller någon av de andra substanserna som det innehåller.

När du använder Gyno Mikonazol är det nödvändigt att informera läkaren om andra läkemedel som du tar. Det kan uppstå komplikationer till följd av att ta dessa i kombinationen med Gyno Mikonazol.

Patientinformation Gyno-mikonazolnitrat vaginal kräm 20mg/g

Vad gäller vid graviditet, framförande av fordon och vid alkoholförtäring?

Du kan ta läkemedlet medan du är gravid eller ammar utan problem. Det kommer inte att framkalla dåsighet eller hindra dina reflexer. Du kan också dricka alkohol i måttlig mängd utan att påverkar dig negativt.

Sammanfattning

Apotek och liknande

Sök efter produkter

Gyno Mikonazol

Medicin från

565,00 kr